Tržište nekretnina postaje sve jače odnosno konkurentnije. U posljednjem tromjesečju 2019. cijene kuća s okućnicama porasle su za 2,50%, a cijene stanova porasle su za 9,40% – to je više od 5,10% stope rasta registrirane u 2018. A uz stalni rast cijena stanovanja, mnoge obitelji žele prodati svoja nekretnine i od toga ostvariti profit.

U zadnje vrijeme i uz novonastalu situaciju s virusom COVID-19 tržište se naglo usporava.

A u sporom i vrlo konkurentnom okruženju važno je uvijek se isticati od ostalih. Ulaganja su solidna polazna točka za sve koji žele povećati vrijednost na svojoj imovini. Navedeno upravo čini nekretninu primamljiviju i jednostavniju za prodaju.

Sada se možda možete zapitati: “Da li dječje igralište dodaje vrijednost nekretnini”? Ovo je vrsta vanjske dodatne opreme koja dom čini privlačnijim, a da ne narušava previše obiteljski proračuna. Ali, je li to dobro točka s gledišta prodaje? Ovdje ćemo vam pokazati točno što dječji set može učiniti za prodaju nekretnine.

 

Da li dječje igralište dodaje vrijednost Vašem domu?

 

Da biste odgovorili na pitanje dodaje li dječje igralište vrijednost nekretnini, pogledajmo statistiku.

Sve od dodavanja nove fasade, do promjene prozora, prostirki, namještaja i ostalog, uvijek je učinkovita strategija za osiguravanje da dom bude vizualno privlačniji. Međutim, to nije jedino što može povećati vrijednost prodaju Vaše nekretnine; u stvari, namještaj na otvorenom može imati gotovo isti utjecaj kao organiziranje i obnavljanje unutrašnjosti kuće.

Kako dječje igralište dodaje vrijednost na nekretninu?

Uključujući paviljone, vanjski kamin, pergole, bazen, jacuzzi čak i dječje igralište može povećati vrijednost kuće za 10% do 25%.

Naravno, svaki od ovih vanjskih dodataka može imati različit utjecaj na prodajnu vrijednost kuće, ovisno o zanimanju klijenta. Na primjer, neke obitelji koje žele kupiti kuću prikladniju za djecu više bi voljele dječje igralište nego vanjski kamin.

Dok oni koji žele mjesto za zabave i okupljanja mogu izabrati kamin ili pergole u svom dvorištu. No, bez obzira na klijenta, ove vrste opreme čine dodatnu vrijednost.

 

4 načina kako postavljanje dječjeg igrališta povećava vrijednost nekretnine

Možda zvuči neobično, ali postoji mnogo načina na koji dječje igralište može dodati vrijednost nekretninama, posebno za prodavače koji žele uložiti u prave investicije. Evo najutjecajnijih načina na koje dječje igralište može povećati vrijednost nekretnine koju želite prodati.

 

Čini dvorište privlačnijim

Ulaganje u dječje igralište podrazumijeva dodavanje više boje vanjskom prostoru. To dvorište čini mnogo privlačnijim za mlađu generaciju. Klijenti dobivaju i funkcionalno i praktično dječje igralište; njihova djeca mogu uživati u, poput, na primjer, Ljuljačka za djecu – KPQ0009.

 

Za djecu je zabavno i zdravo

Dječji setovi nisu samo za zabavu; oni služe i kao funkcionalni fitness centar koji pomaže djeci da ostanu aktivni i uživaju na otvorenom. Za klijente koji neprestano brinu o tome da njihova djeca provode previše vremena pred računalom, ovo je prizor dobrodošlice. Uz dječji set za igranje poput Dječji set – KPH-MN0052, djeca će biti zauzetija, aktivnija i naizmjence će uživati u zdravom vježbanju na otvorenom.

 

Pristupačnije je od ostalog namještaja na otvorenom

Investiranje u bazene, jacuzzi-e ili bilo što drugo za dvorište je puno skuplje. Dakle, za sve koji žele ograničiti svoju potrošnju, dječje igralište uvijek je bolja alternativa.

 

Čišćenje i održavanje je lako

Uz užurban način života, oprema na otvorenom bez održavanja uvijek je veliki plus. Ako je to lakše održavati, klijenti će biti spremni više uložiti u nekretninu koju prodajete. Oni će vjerojatnije više cijeniti prednosti nečega što je lako za održavanje.

 

Zaključak

Kad su u pitanju poboljšanja kod kuće, neki će se ljudi pitati, da li dječje igralište postavlja dodatnu vrijednost na postojeću nekretninu? Odgovor na to pitanje je da; postoji velika mogućnost da je u ovu vrstu opremanja na otvorenom vrijedno uložiti. To je jeftiniji izbor s puno stvari koje bi mogle biti od koristi potencijalnom kupcu kuće.

Author admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *