Kad roditelji provode više vremena na otvorenom, baveći se nekakvom aktivnošću, djeca će to, naravno, slijediti. Poticanje cijele obitelji da izađe van i bude aktivna ograničava se vrijeme provedeno pred televizijskim ekranom, mobitelom ili tabletom i time se pokazuju zdrave navike koje će djeca prenijeti u odraslu dob. Kako bi potaknuli više obiteljskog vremena na otvorenom, mnogi se roditelji i njegovatelji odluče na svojim dvorištima instalirati prilagođenu opremu za igranje.

 

Oprema za igralište omogućava svakom djetetu da mašta. To može postati bilo što, od bajkovitog dvorca do robusnog gusarskog broda. Oprema igrališta prirodno potiče grupnu interakciju pružajući područja za igre i okupljanje. Mostovi, rampe, tuneli i platforme kao što je naš proizvod Dječji set – KPH-D0013 potiču grupe na okupljanje i igru. Ljuljačke i klizači potiču reflekse skretanja i naviku dijeljenja.

 

Pokriveni prostori i tuneli potiču djecu na upotrebu mašte i potrebu za nešto dramatičnijom igrom. Viseća oprema i paneli za aktivnosti – poput Ljuljačke za djecu s košarom – KPQ0001– također pomažu djeci da razviju prostornu svijest i dubinu te vizualnu percepciju.

 

Igrački setovi pružaju prostor u kojem djeca svih sposobnosti mogu komunicirati i igrati se zajedno. Potiču djecu da više prihvaćaju one koji su drugačiji od njih. Važno je da je igralište dostupno djeci svih dobnih skupina i sposobnosti gdje se mogu bez ograničenja igrati i komunicirati s vršnjacima.

 

Igrališta trebaju biti mjesta na kojima djeca mogu sigurno riskirati i slobodno se igrati. Iz tog razloga neophodno je da djeca uvijek budu pod nadzorom i na sigurnom. Za sve dobne razine, stručnjaci preporučuju da unutarnja i vanjska igrališta i igrališta udovoljavaju ili premašuju preporučene nacionalne sigurnosne standarde. Na tržištu su danas dostupne brojna dječja igrališta. Međutim, definitivno nisu sva ista.

 

Unutrašnja i vanjska dječja igrališta

 

Tobogani.eu s ponosom nude zabavna, sigurna i čvrsta dječja igrališta, setove i igrala koja cijelu obitelj potiču na izlazak. Naši prilagodljivi setovi rastu s potrebama i igračkim navikama vaše obitelji i djece i mogu se proširiti i mijenjati kroz godine.

 

Naša sveobuhvatna ponuda osigurava dugoročni duševni mir našim kupcima. Pogledajte naš WEBSHOP i saznajte kako je jednostavno započeti izgradnju igrališta iz snova!

Author admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *